zondag 31 augustus 2008

Dag 1 Van Oost-Souburg naar Hoek 28 km.


We zijn vertrokken! Vanuit Souburg. Bij het voetveer naar Breskens uitgezwaaid door Diny, Marja, Marleen en Herman. Het is prachtig zonnig weer.
Gelijk op het voetveer al nieuwsgierige Belgische mevrouwen, die wel wilden weten wat wij nu zoal gingen doen. Onderweg ook wat bemoedigende duimen.
Vanaf Breskens is het uren lopen langs de boorden van de Westerschelde. Schitterend. Met ruim 26 graden en geen schaduw wel een beetje warm.
In Hoek worden we gastvrij ontvangen door Loes en Piet. Gezellig en gemakkelijk. Loes draait uiteraard even ons wasje. Dus morgen kunnen we weer helemaal spik en span op pad.
Totaal aantal gelopen kilometers dag 1: 28 km

3 opmerkingen:

Unknown zei

Een goed begin is het halve werk! Nu alleen nog even de andere 2800 Km ;)

H en A zei

Hallo bikkels,

hier even een groet van Hans en Agnes. Sorry dat we jullie niet hebben uitgezwaaid en misschien is dat ook wel beter zo. Het is toch een intieme aangelegenheid om je lief gedag te kussen voor zo'n lange "scheiding". Daar horen geen pottekiekers bie! Maar we hadden wel nog even kunnen bellen om jullie sterkte te wensen en dat zijn we glad vergeten. Sorry, maar bij deze wensen wij jullie alsnog heel veel succes en sterkte, mooi weer, weinig blaren en spierpijn en een goed humeur. En aan het eind van elke dag geen worst maar een lekker koud lokaal biertje!
Heel veel groetjes en bewondering van ons en een dikke kus van Agnes.

diny zei

De mannen bij de boot afgezet. Daarna lekker aan de koffie en daarna niks!!