woensdag 3 september 2008

Dag 4 Van Wommelgem naar Lier 22,5 Km


Om half negen uit Antwerpen vertrokken. Eerst naar de Kathedraal gereisd. Van daaruit richting Wommelgem om het GR 12 pad " Amsterdam Parijs" te volgen.
We lopen vanaf nu meer over onverharde paden.
Ook vandaag weer een mooie route. In Antwerpen schieten we slecht op; we worden om de haverklap door belangstellende mensen aangesproken! En nog steeds geen regen tijdens het wandelen. Het is weer is wel somber, maar droog. In Lier aangekomen eerst naar de Tourist Office om een overnachting te regelen. Daar ook een prachtig stempel in onze Pelgrimspas gekregen. Prima adres gevonden. Zeer hartelijke en gastvrije ontvangst. Omdat we wandelaars zijn brengt de gastheer ons met zijn auto naar de stad waar we gaan eten.
Lier is een prachtig stadje, met een historische binnenstad. De foto is aan de rand van Lier genomen. Morgen op naar Mechelen.
Totaal aantal gelopen kilometrs na dag 4: 100,5

1 opmerking:

Ben zei

Goed te horen dat het weer zo mee zit. Hier komt het de laatste dagen geregeld met bakken uit de lucht. We hadden al medelijden. Hopen dat het zo blijft.
Die stempels van de lokale tempeliers zijn natuurlijk best belangrijk, maar vergeet vooral ook 's avonds niet de pintjes bij de lokale herbergier. Dat is in het Belgische zeer aangenaam en dat wordt er, meer zuidelijk, zeker niet beter op.
Goeie reis, Els en Ben