dinsdag 9 september 2008

Dag 10 Namen 0 Km


Vandaag een rustdag. In een heldere ochtendzon slenteren we naar Namen ( 2,5 Km). Het frisse zonlicht laat Namen van haar mooiste kant zien. Echt genieten, prachtig.
Onderweg doen we wat boodschappen en posten de overbodige routegidsen en kaarten naar huis.
We bestuderen de nu komende route tot Reims. Deze lijkt van betere faciliteiten voorzien dan het stuk van Brussel naar Namen.
Vandaag is het ook feest. Han hoorde van Diny dat hij vandaag maar liefst 38 jaar met haar getrouwd is! Dat hij dit gegeven niet helemaal paraat heeft verwonderd niets; hij is elke dag nog zo intens gelukkig met haar dat hij de dagen, maanden en jaren niet telt. Dus vanmiddag een extra lekker Belgisch biertje.
De bovenste foto is bij de St Jacobskerk in Namen genomen. De onderste foto´s zijn nog van gisteren onderweg.
Morgen gaan we door naar Dinant.



3 opmerkingen:

Unknown zei

Hey! Jullie praten elke dag weer over biertjes drinken en gezelligheid.. wordt er wel ECHT gelopen?? Niet dat jullie stiekem steeds een taxi nemen. Geniet nog maar van de vrije dag. Loop ze! Xx

ria zei

Ik vind dat jullie wel weinig kilometers maken
Wij lopen op dinsdag en donderdag wel harder hoor,

Roelof zei

Hier was het ook feest: ik heb mijn verjaardag gevierd zonder je lijfelijke aanwezigheid. Jullie zijn wel uitgebreid besproken en er is van alle kanten bewondering voor jullie tocht uitgesproken. Jullie hebben je rustdag verdiend. Vandaag er weer vol tegenaan denk ik.
Ada