zaterdag 13 september 2008

Dag 14 Van Gimnée naar Olloy-sur-Viroin (22 km)

Vanuit onze gîte hebben we een prachtig gezicht op het glooiende land. Er hangt een iele grijsheid over het land en het is ook muisstil, net alsof er geen leven is.
Eenmaal op weg zijn we gelijk goed wakker want het regent zachtjes, dus we gaan 'in volle oorlogsuitrusting'. We lunchen in een glazen bushokje op het plein voor de kerk van Treignes en zien het vallen van het water. Het is vandaag een mooie afwisselende etappe, een echte pelgrimsroute. We hebben de Maas inmiddels achter ons gelaten en zijn nu vlak bij de grens met Frankrijk. Het regent nog steeds als we in ons hotel aankomen. Het is er heel stil, volgens mij zijn we de enige gasten. Daar genieten we bij de open haard. Morgen een lange etappe door het bos naar Rocroi.
Totaal gelopen na dag 14: 319 kilometer.

3 opmerkingen:

Wilmy zei

Hallo jongens, ik ben trots op jullie!!! Al zo ver gekomen! Maar Ad je weet als er een splintertje te verwijderen is moet je het maar even laten weten....!!Ga zo door en vele groeten van de hele familie hier in Huissen

Edith zei

Hey schoonvader en schoonoom...?!?
Wat een leuke verhalen. Geniet helemaal met jullie mee. Hier gaat alles prima. Canada was super, veel beren en orka's gezien. Dagelijkse leven is weer volop begonnen. Gisteren gekenen voor trouwringen, erg leuk.
Veel plezier en succes nog verder!!! liefs Edith

Unknown zei

Hallo zwoegers,
Jullie zijn nu op weg op het stuk dat nog voor ons ligt. We vinden het dus ook een goed plan, dat jullie de weg alvast verkennen. We hebben zojuist een alternatief voor het stuk tussen Hastière en Gimnée gezocht, want we hebben de indruk, dat we die narigheid daar een beetje moeten vermijden. Hou vol, we rekenen op jullie! En Han, let een beetje op dat been Ad!