zondag 12 juli 2009

Dag 42 Van Athez naar Larochemillay (33 km)


Iedereen gaat om negen uur naar bed. Als op commando. Vanmorgen om zes uur zijn we weer als eersten op. Vandaag voert onze weg ons de hele dag over D-wegen. Prima route. Ze zijn ook bijzonder rustig; eens in een kwartier passeert er een auto. We starten op 445 meter. Klimmen naar 600 meter. Dan omlaag, enz. En dat bijna de hele dag. Met als toetje een forse klim over 1 km.
Het landschap vind ik niet bijzonder mooi. In het begin weer veel bos.
Tegen het eind van de tocht wordt het meer open. Larochemillay is een pittoresk stadje. Boven op een rots. We belanden in een goed uitziende gîte. Met een heerlijke douche. Daar komt een pelgrim weer van bij.
Totaal na 38 etappes: 945 km

2 opmerkingen:

Unknown zei

Kan merken aan de toon van het verslag dat er de laatste dagen wat minder vrouwelijk gezelschap is, maar dat komt zeker wel weer in orde.Nog een heel goede tocht toegewenst en hartelijke groet van Jan en Gerdien

Tijn en Frederike zei

Hey papa en Han,

ik zie dat wij eindelijk een bericht achter kunnen laten (woordverficatie deed het niet). Maar SMS lees je sneller lijkt me zo.
Wij zijn hard bezig met de studie, ik scriptie, Tijn scriptie en tentamens. We vorderen al redelijk en onze vakantie komt in zicht. Iedere dag lezen we trouw jullie berichten en wachten ze met spanning af. Misschien komen we jullie over ongeveer 2 weken even opzoeken, maar moeten even kijken of dat haalbaar is.

Succes nog!

Liefs van,
Tijn en Free