zaterdag 1 augustus 2009

Dag 62 Van Aumont-Aubrac naar Nasbinals (28 km)

We steken het plateau van Aubrac over. Trekken over onafzienbare weiden. Tot een hoogte van bijna 1.300 meter. De weiden zijn omrand met muurtjes. Gebouwd van los gestapelde rotsblokken en stenen. Keltische muurtjes zoals ook in Bretagne en Ierland. Het is weer een prachtige etappe.
Onze pelgrimstocht is nu een stuk 'lichter'. Letterlijk en figuurlijk. We geven enkele kilo's bagage mee met de auto. Vanmorgen staat ons ontbijt klaar. En bij aankomst in Nasbinals is ons bedje gespreid. En al onze was is gedaan. Gisteravond hebben we zelfs gebarbecued. Wat een luxe. We kamperen nu op een kleine municipal in Nasbinals. Die is zo mooi dat de dames al besloten hebben er twee dagen te blijven. Ondertussen 'werken' de pelgrims gewoon door.
Totaal na 56 etappes: 1.381 km.

1 opmerking:

Unknown zei

Hoi Han en Ad,
Wat een feest met partner in het tentje!!
Zal zeker erg gezellig zijn en een goede afwisseling in de toch hele lange tijd samen als pelgrim. We volgen jullie elke dag en hebben een goed beeld van de tocht door de duidelijke bewoording van de belevenissen en indrukken van Ad elke dag! Het schrijversbloed zit in de Huson-genen. Han doet dat ook prima op de verre reizen samen met Diny. Wij wensen jullie gezellige dagen met de dames en groet ook hen van ons! Veel succes verder en geniet van het pelgrimsleven!!
Liefs van Jan en Gerdien.